vrijdag 24 augustus 2012

Activiteiten tijdens het schooljaar 2012-2013

Beste aikido vrienden,

Na een aantal resterende trainingen deze maand, vangt het nieuwe schooljaar 2012-2013 aan op maandag 3 september.

De trainingen gaan door op maandag en vrijdag, telkens van 20u tot 22u, opgesplitst in 2 delen: het eerste deel omvat opwarming, valbreekoefeningen en basisbewegingen voor iedereen, het tweede deel bevat voorzetting van basisbewegingen, advanced technieken en/of wapen technieken.

Gastleraars van de AAI gemeenschap, of van de VAV federatie, of externe gastleraars zullen een aantal lessen gelijkmatig verspreid over het schooljaar verzorgen (AAI leraars gaan enkele keren per maand komen, VAV en extern leraars een keer per maand of om de 2 maanden). De lessen programma wordt maandelijks aangepast in onze website.

Behalve trainingen heeft Aikikai Bonheiden ook een aantal bijkomende activiteiten in zijn agenda: op vrijdag 14 september, van 14u tot 17u, geven wij in onze dojo initiatielessen aan de leerlingen van de 4e ASO Hagelstein college. Op zaterdag 15 september, tussen 12u en 18u, in de Park Spoor Noord Antwerpen, geven wij, tesamen met een aantal clubs aangesloten aan de VAV in het Antwerps, demonstratie en initiatielessen aan het publiek, in het kader van het Bloso evenement "Antwerpen Sport". En tevens zullen wij ook Kagami Biraki plannen in januari 2013. De geinteresseerde vrijwilligers voor deze activiteiten kunnen nog altijd bij mij melden.

Hopend op het meer succesvolle jaar wens ik jullie sportieve belevenissen en veel succes met het behalen van jullie volgende kyu/dan graden!

Jef Snellings